Text

Koldtbord-Spekemat

Text

Det store koldtbordet kr. 230,- (med dessert kr. 255,-)

Roastbeef, svinestek, spekemat, kylling, karbonade med løk, helkokt ørret, røyka laks, eggerøre, fylte egg, potetsalat, waldorfsalat, eggesalat, remulade, smør, brød og loff.


Det lille koldtbordet kr. 175,- (med dessert kr. 200,-)

Kylling, karbonade med løk, røyka laks, eggerøre, roastbeef, svinestek, fylte egg, remulade, potetsalat, waldorfsalat, smør, brød og loff.


Det store spekematbordet (kan anrettes på trefjøler og i trau) kr. 165,-

Westfalerskinke, fenalår, biffsalami, reinsdyrpølse, morrpølse, eggerøre, potetsalat, rømme, flatbrød, brød og smør. Pyntet med frukt og grønt.


Spekemattallerken kr. 135,-

Westfalerskinke, fenalår, biffsalami, morrpølse, eggerøre, potetsalat, rømme, flatbrød, brød og smør.


Koldtallerken kr. 135,-

Karbonade med løk, kylling, eggerøre, røyka laks, roastbeef, svinestek, potetsalat, remulade, smør og brød.


Text

Ønsker dere noe spesielt, vil jeg anbefale Telemarksmat.

Ta kontakt for hyggelig matprat.

For info og bestilling:

Tlf. 35911154 / 90029215

E-post: gregoriuscatering@gmail.com

Googlemap
Text

Suppeguri
Kjørbekkdalen 19, 3735 Skien

Tlf: 35911154 / 90029215

gregoriuscatering@gmail.com

Org nr 976329201

Text


Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon