Text

Ukemeny, à la carte og overtidsmat

Text

Dagens middag kr. 159,- (kaffe følger med).

(honnørpris kr. 149,-)


Hver dag:

Suppeguris suppe (ulik for hver dag) med brød/rundstykke kr. 75,- (kaffe følger med).

Lapskaus med flatbrød kr. 110,- (kaffe følger med).


Mandag

Kjøttkaker med ertestuing.


Tirsdag

Fersk suppe, ferskt kjøtt og sursøt saus.


Onsdag

Fiskerett (ulik for hver uke).

Spesielt for januar og februar 2019: Biff av indrefilet med tilbehør kr. 169,-


Torsdag

Ertesuppe, salt kjøtt og flesk med kålrabistappe.


Fredag

Stekt flesk og duppe med kålrabistappe.


Lørdag

Karbonader med løk og grønnsaker.




À la Carte-retter

Rødspette med salat, reker og remulade kr. 175,-

Husets elgkarbonader med viltsaus og rosenkål kr. 175,-

Vilttallerken (elg- og hjortekjøtt) med rosenkål, champignon og viltsaus kr. 185,-

Fish 'n chips med salat og ramsløkdip kr. 160,-

Oksekarbonader med løk og grønnsaker kr. 170,-

Svinesnitzel med grønnsaker og kapers kr. 180,-

Beefburger med pommes frites og mineralvann kr. 185,-

Dagens middag (se over) kr. 159,-

Lapskaus med flatbrød kr. 110,-


Alle rettene fra uke- og à la carte-menyen kan bestilles som overtidsmat.


Text

Ønsker dere noe spesielt, vil jeg anbefale Telemarksmat.

Ta kontakt for hyggelig matprat.

For info og bestilling:

Tlf. 35911154 / 90029215

E-post: gregoriuscatering@gmail.com

Googlemap
Text

Suppeguri
Kjørbekkdalen 19, 3735 Skien

Tlf: 35911154 / 90029215

gregoriuscatering@gmail.com

Org nr 976329201

Text


Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon